Υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας και Ψυχολογικής υποστήριξης

Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο Σύλλογός μας προσφέρει δωρεάν για τα μέλη του υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης, στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου.

 

Τόσο η φυσικοθεραπεύτρια, κα.Στάθη, όσο και η ψυχολόγος, κα. Κολιοπούλου, έχουν χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με άτομα με Αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις, και είναι εδώ για να καλύψουν ανάγκες που αφορούν στον τομέα της σωματικής και ψυχικής μαςυγείας.

Η φυσιοθεραπεία είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι βοηθάει τα άτομα με αιμορροφιλία και μπορεί ακόμα να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή να αναχαιτίσει κατά κάποιο τρόπο την εξέλιξή της. Όσον αφορά δε την ψυχολογική υποστήριξη, είναι σωστό να αναφέρουμε πως κάθε χρόνια νόσος, όπως και η Αιμορροφιλία, δημιουργεί συχνά και μια πληθώρα συναισθημάτων όπως άγχος, λύπη, θυμό, αγωνία, ανασφάλεια. Επομένως, στόχος των συναντήσεων με την ψυχολόγο, είναι να διευκολύνεται η έκφραση των ανησυχιών και η επεξεργασία των συναισθημάτων που ανακύπτουν σε διάφορα στάδια της ζωής. Τα θέματα που απασχολούν τα άτομα αναλύονται και κατανοούνται μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.

Οι συνεδρίες κανονίζονται μόνο κατόπιν ραντεβού, γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που βλέπετε παρακάτω,για να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τα αναμφισβήτητα οφέλη που προσφέρει η φυσικοθεραπεία και η ψυχολογική υποστήριξη στα άτομα με Αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις.

 

Επικοινωνία με τον ΣΠΕΑ:

Δευτέρα- Παρασκευή 10.00- 16.00

Τηλ.: 210. 5232667

email: info@hemophiliasociety.gr